טיפול רייקי כליווי לטיפולים רפואיים קונבנציונליים או להפגת מתחים וחרדות. מתנה נפלאה לבן/בת הזוג ליום ההולדת ולאירועים מיוחדים.
הטיפול ברייקי נערך כאשר המטופל שוכב על מיטת טיפולים בלבוש מלא. חדר הטיפולים מותאם למטופל מבחינת תאורה, נרות, קטורת, מוסיקת רקע וכו. המטרה היא להביא את המטופל לרגיעה על מנת שיוכל לקבל את הטיפול ללא התנגדויות.
במהלך הטיפול מניח המטפל את ידיו על נקודות מסוימות בגוף המטופל. לעיתים המגע יהיה כה עדין עד כדי ריחוף היד מעל לגוף המטופל. בכל מקרה אין נגיעה באזורים אינטימיים של המטופל.
מה קורה בזמן טיפול רייקי?
במהלך טיפול הרייקי יחוש המטופל חמימות או קור באזורים שונים בגופו. יתכן גם שיעלו רגשות שונים שיביאו לבכי, צחוק, שיעול, שיהוק, צורך לגשת לשירותים וכו. כל אלה הם חלק מתהליך הניקוי ושחרור הרעלים הנובע מהטיפול עצמו.
במהלך הטיפול יתכן ונעבור להשתמש באנרגיות אחרות בנוסף לאנרגיות הרייקי. אלו יכולות להיות אנרגיות של קרונה רייקי®, טכניקות יפניות, קונדליני רייקי וסייקם. הטיפול יותאם לצרכיו של המטופל בזמן הטיפול.
למי מתאים טיפול רייקי?
בגדול, טיפול רייקי מתאים לכל אדם, בכל גיל ובכל מצב.
כאשר פונים לטיפול רייקי בעקבות בעיה רפואית, הבקשה שלי היא קודם כל לקבל אבחון רפואי. רק לאחר אבחון רפואי בו נמצא ממצא פתולוגי, אפשר לבנות מערך טיפולים שיתמוך ויתן מענה.
במקרים רבים בהם אין ממצא פתולוגי או שרופאים לא מצליחים למצוא את שורש הבעיה, טיפול רייקי עושה עבודה נפלאה. בהרבה מקרים בעיות פיזיות נובעות מבעיות אנרגטיות ואת אלו ניתן לשקם באמצעות טיפול רייקי.
האם טיפול רייקי יכול להזיק?
טיפול רייקי משתמש באנרגיית חיים המתועלת תמיד לטובתו העליונה של המטופל. עקב כך, טיפול רייקי לא יכול להזיק.
האם חייבים להאמין ברייקי כדי שהטיפול יעבוד?
ניתן להעניק טיפול רייקי לכל אדם, בכל מצב, גם אם אינו מודע לטיפול. כמובן יש להקפיד על קבלת רשות לטיפול, בין אם מאותו אדם ובין אם מאפוטרופוס.
אפשר להעניק טיפולי רייקי גם לבעלי חיים, אשר אין להם את המודעות לאמונה כלשהי. דוגמה אפשר לקרוא בסיפור על קיארה.
מהו אורך טיפול רייקי?
אורך טיפול רייקי הוא כ-45 דקות עד שעה. לפני הטיפול נערך תשאול של המטופל על מנת לדעת להתייחס בצורה שונה במקרים מיוחדים.
מתחים? חרדות? כאבים? – טיפול רייקי יביא לרגיעה, להפגת מתחים ולהקלה בכאבים!
התקשרו 050-9380388 או פנו לפרטים.
כותבת לנו מטופלת: