איך אורז מבושל מגיב לאנרגיית הרייקי?
מאת: אליין המילטון גרונדי, רייקי מאסטר
מאנגלית: נמרוד קדם
קיבלתי את השראתי מניסוי האורז של ד"ר מסארו אומוטו (Masaro Omoto) והחלטתי לנסות את גרסת הרייקי שלי!
שתי צנצנות זהות חוטאו על ידי מים רתוחים. הכנסתי שתי כפות אורז מבושל מאותו מקור לתוך כל אחת מהצנצנות. יצרתי צנצנת בקרה, שנעזבה לנפשה במשך כל הזמן, וצנצנת רייקי, שקיבלה טיפול רייקי מרוכז בן דקה אחת בכל יום. הנה התוצאות לפניכם. מעניין למדי, לא כן?
כמו בכל הניסויים, לא קל לשפוט או לפענח את התוצאות. מדוע עובש לבן החל להתפתח בצנצנת הרייקי ולא בצנצנת הבקרה? איך תכולת צנצנת הרייקי נשארה לבנה ורכה? אינני יודעת מה משמעות הדבר, אני יודעת רק שבניסוי אנו מחפשים הבדלים משמעותיים בתוצאה. ההשערה היחידה שלי היא שאנרגיית הרייקי יוצרת את ההבדל, ואני חושבת שניתן לראות זאת. אין זו אמונה או הדמיון שלנו – אנו יכולים למעשה לנסות זאת בעצמנו באמצעות ניסויים מסוג זה. פשוט נפלא!
בתחילה: 2 דוגמאות זהות
לאחר שבוע: גוון שחום בצנצנת הבקרה. צנצנת הרייקי נראית טרייה עם קצת עובש לבן שמתחיל לצמוח.
לאחר שבועיים וחצי: צנצנת הבקרה ממשיכה להיצבע בגוון חום. צנצנת הרייקי מפתחת עובש לבן בשפע.
אחרי ארבעה שבועות: הבדל משמעותי! האורז שבצנצנת הבקרה כולו חום עם כתמים לבנים. בצנצנת הרייקי הכול לבן עם שפע של עובש לבן פלומתי.